Menu
Vaša korpa


Zaštitne maske

Zaštitne maske: nudimo širok izbor maski za lice (FPP1, FPP2, FPP3), maski za zavarivanje, štitnika za lice itd. Zaštitne maske za lice koriste se u različitim situacijama, na različitim područjima i u različite svrhe. Stoga se i njihove funkcije razlikuju. Zaštitne maske koriste se u industrijskim pogonima jer se tijekom rada ispuštaju male čestice ili otrovne kapljice. Prikladnost maski za lice razlikuje se između maski koje su samo pričvršćene naramenicom za uši i maski koje su privezane za stražnji dio glave, a na nosu im dobro leži. Različite vrste maski prikladne su za različite svrhe, stoga je vrlo važno odabrati odgovarajuću masku za svoju svrhu.

FFP1 MASKA ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE BEZ VENTILA 5KOM
NIJE NA ZALIHI
Model: 46006
MATERIJAL: Višeslojni filtrirni materijal. Dizajnirani su tako da djeluju u uvjetima kada koncentracija raspršene faze ne prelazi 4 x TLV. Višeslojni filtrirni materijal štiti dišni sustav.Stezaljka i brtva za poliuretansku pjenu osiguravaju udobnu upotrebu. Traka za glavu izrađena od pletenih gumen..
7.30 KM
Sa porezom:6.25 KM
FFP3 MASKA ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE S VENTILOM
NIJE NA ZALIHI
Model: L120050S
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delo v pogojih, ko koncentracija dispergirane faze ne presega 30 x TLV. Večslojni filtrirni material ščiti dihala.Nosna spona in tesnilo iz poliuretanske pene zagotavljata udobno uporabo. Ventil olajša izdih zraka. Naglavni trak iz pletenih gum..
6.60 KM
Sa porezom:5.65 KM
HIRURŠKA MASKA
NA LAGERU
Model: 46012
Elastična zaštitna troslojna kirurška jednokratna maska izrađena je od mekanog i udobnog materijala za nošenje. Zaštitna maska dizajnirana je za zaštitu od prodora mikroorganizama, prašine i zagađenog zraka. Koristi se za zaštitu osoblja i pacijenata.   Upute za pravilnu i sigurnu upotrebu: - Operit..
2.25 KM
Sa porezom:1.95 KM
MAJICA 180G/M2 ZELENA M
NA LAGERU
Brand: Lahti PRO Model: L4020602
MATERIAL: 100% bomba? Bomba? visoke gostote - mehak in gladek, ki zagotavlja trajnost, odpornost proti obrabi in udobje. Dvojni šivi pove?ajo vzdr?ljivost. Velika te?a blaga (180 g / m2) je idealna za tisk/dotisk. NORMA: EN ISO 13688..
11.45 KM
Sa porezom:9.80 KM
MASKA FFP1 ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE S VENTILOM
NIJE NA ZALIHI
Model: L1200600
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 4 x TLV. Zložljiva struktura maske olajša njihovo shranjevanje. Večslojni filtrirni material ščiti dihala. Objemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata udobno uporabo. ..
10.00 KM
Sa porezom:8.55 KM
MASKA FFP2 ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE S VENTILOM
NIJE NA ZALIHI
Model: L1200700
MATERIAL: Večplastni filtracijski material Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 10 x TLV. Zložljiva struktura maske olajša njihovo shranjevanje. Večslojni filtrirni material ščiti dihala. Objemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata udobno uporabo. ..
11.20 KM
Sa porezom:9.55 KM
MASKA P1 ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE SA AKTIVNOG UGLJENA
NIJE NA ZALIHI
Model: L120090S
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 4 x TLV. Plast aktivnega oglja zmanjša škodljive učinke, povezane z vonjavami. Večplastni filtracijski material ščiti dihalaObjemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata..
6.15 KM
Sa porezom:5.25 KM
MASKA P2 ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE SA AKTIVNOG UGLJENA
NIJE NA ZALIHI
Model: L120100S
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 10 x TLV. Plast aktivnega oglja zmanjša škodljive učinke, povezane z vonjavami. Večslojni filtrirni material ščiti dihala.Objemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata u..
7.60 KM
Sa porezom:6.50 KM
MASKA ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE FFP1
NIJE NA ZALIHI
Model: L1200100
MATERIJAL: Višeslojni filtracijski materijal. Dizajnirani su za rad u uvjetima kada koncentracija dispergirane faze ne prelazi 4 x TLV. Višeslojni filtracijski materijal štiti raspiratorni sustav. Držač za nos i brtva od poliuretanske pjene osiguravaju ugodnu upotrebuNORMA: EN 149..
7.85 KM
Sa porezom:6.75 KM
MASKA ZA ZAŠTITU OD PRAŠINE S VENTILOM FFP1
NIJE NA ZALIHI
Model: L1200200
MATERIJAL: Višeslojni filtracijski materijal. Dizajnirani su za rad u uvjetima kada koncentracija dispergirane faze ne prelazi 4 x TLV. Višeslojni filtracijski materijal štiti dišni sustav. Držač za nos i brtva od poliuretanske pjene osiguravaju ugodnu upotrebu. Ventil olakšava izdisanje zraka. NORM..
6.35 KM
Sa porezom:5.45 KM
MASKA ZA ZAVARIVANJE 275X200MM
NA LAGERU
Model: L1530600
MATERIJAL: čvrsta ploča od toga Dizajniran je da zaštiti oči i lice zavarivača od jake vidljive svjetlosti, koja prati postupak zavarivanja i štetnog ultraljubičastog i infracrvenog zračenja električnog luka i prskanje rastopljenog metala i šljake.Posebno se preporučuje za rad na teško dostupnim mje..
10.80 KM
Sa porezom:9.20 KM
MASKA ZA ZAVARIVANJE 420X265MM
NA LAGERU
Model: L1530700
MATERIJAL: kompozitni Dizajniran je da zaštiti oči, lice i vrat zavarivača od jake vidljive svjetlosti, koja prati postupak zavarivanja i štetnog ultraljubičastog i infracrvenog zračenja električnog luka i prskanja rastopljenog metala i šljake. Obično je opremljeno zamjenjivim zaštitnim staklom i za..
17.30 KM
Sa porezom:14.80 KM
Prikaz 1 od 12 dp 19 (2 stranica)
Zaštitne maske